nikoś151, To Twoje jak rozumiem (to niebieskie :P )
Wypchnięcie dachu bez lakierowania, Świętokrzyskie/Warszawa
Zwiń
X
-
Wypchnięcie dachu bez lakierowania, Świętokrzyskie/Warszawa
Czołem!
Może zacznę od początku: podczas jednej zimy na moją fabię zsuną się śnieg i pozostawił wgniecenie w dachu (wygląda tak jakby ktoś podskoczył po dachu). Samochód ma AC i w ASO powiedzieli, że owszem mogą to zrobić ale nie będą nic wypychać tylko odetną dach i wspawają inny prosty :shock: podziękowałem im za taką próbę naprawy. Obawiam się, że jak się do tego spece z ASO zabiorą to po kilku latach zaczną mi rdzewieć miejsca w których wspawywali "nowy" dach. Nie chcę tego robić również z tego powodu, że powłoka lakiernicza jest nienaruszona, dach udało się wypchnąć od środka ręką, ale widać drobne wgniecenia w których podczas deszczu zbiera się woda. Czy znacie i polecacie jakieś dobre warsztaty w Świętokrzyskim lub Warszawie i okolicach zajmujące się wypychaniem tego typu wgnieceń? Jaki może być koszt takiej akcji? Dodam tylko, iż nie robię auta na handel i nie musi być to idealnie jak z salonu. Jak zostaną jakieś małe ślady o których trzeba wiedzieć, że są aby się ich dopatrzyć nie będzie mi to przeszkadzać. Wolałbym po prostu aby nic nie cięli i nie spawali mi przy dachu.
-
-
-
Zamieszczone przez bonzo01www.bezlakieru.pl Tomek zna się na robocie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-usunac-niewielkie-wgniecenia-karoserii-auta
Komentarz
-
Komentarz